Vær medskaber af medier for unge


Hos Det Nordjyske Mediehus leverer vi hver dag indhold til nordjyderne på platforme såsom ANR, nordjyske.dk, ligeher.nu, aalborg.nu og vigeur.dk. Vi udvikler løbende nye medier og optimerer eksisterende koncepter, og lige nu er vi i gang med en satsning til unge.


Vi har derfor brug for hjælp til at udvikle og teste medier og formater med dig, der er ung og har din daglige færden i det nordjyske. 

Det kan godt betale sig ...

Som deltager i aktiviteterne modtager du gaver som tak for hjælpen. Den vigtigste gevinst ved at deltage er dog, at du får ejerskab og medindflydelse på de medier, som vi i fremtiden vil producere. Derudover får du en unik mulighed for at komme helt tæt på Det Nordjyske Mediehus – en spændende mediearbejdsplads med mange muligheder. 

01.

Har vi fanget din interesse?

Vi har  brug for hjælp til at udvikle og teste medier og formater med dig, der er ung og har din daglige færden i det nordjyske.

TILMELD DIG

Vær medskaber af medier for unge 

02.

Det er nemt og lige til

Vi kræver ikke meget af dig. Faktisk kun tre ting.

Du skal tilmelde dig panelet via formularen.


- Du skal dele din ærlige mening og deltage i spændende brugerundersøgelser, når du har tid. Vi skal nok kontakte dig, når vi har brug for dig. 


- Du modtager gaver som tak for din deltagelse og dit engagement i Det Nordjyske Mediehus.

03.

Hvem er Det Nordjyske Mediehus?

Vi er nordjydernes mediehus, der med stolthed sætter Nordjylland på landkortet. Vi skaber viden og fællesskaber mellem mennesker. Vi tager ansvar og er med til at sætte dagsorden. Vi oplyser, engagerer og inspirerer – og vi har gjort det lige siden 1767.

Det Nordjyske Mediehus  |  Langagervej 1  |  9220 Aalborg Ø  |  Telefon: 99 35 35 35  |  Email: kundeservice@dnmh.dk 

BLIV CO-CREATOR PÅ FREMTIDENS MEDIER

TILMELD DIG

04.

Kontakt 

Er du i tvivl om det er noget for dig? Eller har du andre spørgsmål? Så kontakt projektleder Trine Charlotte Hjorth Jensen på trje@dnmh.dk.